Regler Caribbean Stud Poker

Ny kortlek används varje omgång Caribbean Stud Poker spelas. Spelet börjar med att du först placerar en insats som kallas grundinsats. Du kan även placera en insats på en progressiv jackpot. Därefter får spelaren och dealern varsin 5-korts hand. Ett av dealerns kort visas, övriga fyra är nedvända. Nu måste spelaren välja om han vill fortsätta spela eller lägga sig. Om spelaren lägger sig förlorar han grundinsatsen. För att fortsätta spela måste spelaren satsa dubbla grundinsatsen.

Om spelaren fortsatt spela, tittar dealern på sina kort. Om dealern inte har minst ess+kung så vinner spelaren automatiskt jämna pengar på grundinsatsen och tilläggsinsatsen återgår till spelaren. Om dealern har minst ess+kung så jämförs dealern och spelarens händer, om spelaren har den högre handen vinner hen jämna pengar på grundinsatsen och tilläggsinsatsen ger utdelning enligt tabellen nedan. Om givarens hand slår spelarens hand förlorar hen både grundinsatsen och höjningen.

Giv och Utdelning
Royal flush ger 200 till 1
Straight flush ger 50 till 1
Fyrtal ger 20 till 1
Kåk ger 7 till 1
Färg ger 5 till 1
Stege ger 4 till 1
Triss3 ger till 1
Två par ger 2 till 1
Par ger 1 till 1
Ess + Kung ger 1 till 1

Om du har placerat en insats på jackpoten vinner du också ett extra belopp som anges i Jackpotbonus-kolumnen nedan. Det kan finnas ett maximalt vinstvärde för den här versionen av Carribean Stud. Värdet visas i så fall i vinsttabellen.

Giv och Jackpotbonus
Royal flush betalar 100% av Jackpot
Straight flush betalar 2500 för 1
Fyrtal betalar 250 för 1
Kåk betalar 100 för 1
Färg betalar 25 för 1
Stege betalar 10 för 1
Triss betalar 5 för 1